Please work for me



Dagens Låt


Dit ingen ser


-

Tumblr_lowr61mldd1qmzdv2o1_400_large


Saturday off

Nu blir det strax mot jobbet, wiiiooooeee!


-

Tumblr_ll6q8xazom1qdn1jpo1_500_large


Helg planering

Lördag (imorgon):Övningskörs, hem till kussen, jobba och afterwork.
Söndag: Jobba, supporterdagen och match.
Måndag: Jobb på två ställen, måste lösa det innan söndagen!
Tisdag: Drar till göööötet.


Give me

Tumblr_lo8k9mem6d1qfateqo1_500_large


Spontan trip

Hade planerat en lugn kväll, men icke picke. Drog in till city och satt vid bryggan med julia och drack lite, sedan åkte vid ut till skepsdal ( ca 2 h ifrån city ) klockan elva kom vi fram med bussen. Klev av och såg ingenting, skit läskigt. Gick två km innan david kom med bilen och hämta oss. Bastian körde tillbaka och så hamna vi på hans landställe. Skit mysigt. Vi satt och drack, lyssna på musik och hade det trevligt. Sen blev det nakenbad för mig och julia. Aldrig igen i mörker! Hoppade ner för någon klippa och har blåmärken överallt och värsta rivsåret på stackars rumpan. Somnade typ fem imorse och så ringde klockan tio. Skulle ju på middag tre och var ju en bit bort så var tvungen att kliva upp i tid. Fick skjuts till bussen sen gick jag hem till dadi cool och så åkte vi iväg. Somnade under middagen hehe. . . Nu är jag iallafall hemma med nymålade naglar. Ikväll blir det defintivt en hemmakväll.



It`s hard to be a lady

He can make me laugh even with the silliest stuff,
but what i can`t really figure out is how,
he can make me smile even if he`s out of my sight.


199 kronor hos Gina Tricot


Sov lite för länge och lite för gott

Efter helgens vilda bravader, shit det blev fest från torsdagen till måndagen, var verkligen sliten och sen fortsatte det igår så imorse sov jag ända till två, satt helt lost vid lunchbordet och sedan åkte jag till syrrans cafe. Ska hem till kussen senare och sedan ut och ha kul, blir en vit helg definitvt. Men man är så korkad, man tänker ju alltid samma sak " Jag ska bara ta en cider " sen när man har druckit upp den " Äsch bara en till ", sen är man fast.


Let me be the one who shows you

Tumblr_lnnyx5hr6o1qhup4ao1_1280_large


-

Tumblr_lon1xftleo1qestmbo1_400_large


mamma har en grymt bra städare hemma!


Jag och bebis




sorry guys

Har haft fullt upp för att hinna blogga. Helgen bestod av party,jobb och match. Sen i måndags jobbade jag, igår kom kussen och fiffi förbi så fixade jag deras hår och sedan blev det bio kväll med johanna. Lyckades både spilla ut hela hennes popcorn på handikapptoan och hosta mig igenom harry potter.  sedan blev det film och sov mys hos mig. Idag blev det shopping med henne och sedan dricka på hellströms med andra johanna och hasna, riktigt efterlängtat. Och efter det mer dricka på någon krog någonstans. Herregud, festandet tar aldrig slut. Nu är jag iallafall hemma och ska kolla på satc, alltid en tröst när man är killfri. Singellivet är verkligen underbart men vem vill inte ha någon som nuffsar en i nacken och håller en varm på nätterna?


Otrolig helg

Min helg har vart fantastiskt bra. I fredags firade vi angelica, i lördags pelle och igår var det match med vinst och det sluta med en sen dag. Kom hem för en stund sen så nu blir det att sova innan jobbet. Skriver efter!




Lillesyster & Lillebror


Lång torsdag

Efter jobbet igår blev det after work med några ifrån jobbet. Sen gick det utför. Världens sötaste och underbaraste d kom och hämta mig och skjutsa mig till solna, när han själv bor aplångt bort härifrån och typ låg och halv sov. Jag kommer alltid att ha goda tankar om den killen för det finns fan ingen kille man kan prata med som honom och det är inte många som ställer upp som han gjorde igår. Somnade fyra bredvid pelle och johanna och vaknade när klockan ringde halv sju för då var det jobb dags. Sitter iallafall med syrran just nu och lyssnar på bra musik. Ikväll blir det utgång och först middag för att fira angelica. Dags att rycka upp sig, det är ju trots allt fredag . . .


Always try your best

Tumblr_lnejb7dvzj1qjg903o1_500_large


I feel it burning


Vänner är det viktigaste i livet


Sliten tjej


Trögfattade männ

Shit vad killar har stora problem. För en gångs skull kunde jag sova bra, tror ni inte en jävel jag inte snackat på ett halvår ringer, jag klickar, han ringer igen, jag klickar. Då skickar han ett jävla sms " Kom på eeeftereferre och bada med mig ", svarar ej, då ringer han ytterligare fem gånger tillslut sluta han. Nu händer samma sak på facebook, en jag inte pratat med på två år skriver och jag är för seg för att vara social idag så svarar inte. Då följs det med tio nya kommentarer och frågetecken? Killar idag är verkligen desperata, dom vill bara ligga, sen sticka. När man är dryg vill dom bara ha en ännu mer, så igentligen ska man vara övderdrivet på men vem orkar det om man inte är intresserad? Och när man väl träffar någon man blir intresserad utav och man är gullig och lagom på vill han inte ha en? Den här leken förvirrar mig. Jag kommer aldrig att vara någon jag inte är, take it or leave it.


Dags att göra sig iordning

Tumblr_llf9fwqgst1qjd1ruo1_500_large


Grym bok


Dom kan ju vara för söta också

Tumblr_lolktdzed11qlnh5eo1_400_large


ren misstolkning

Igår på krogen satt jag i en soffa och en kille med röda shorts stod i baren och glodde på mig. Han höjde glaset för att skåla med mig och jag höjde och började såklart skratta. Han tolkade det såklart som att han lyckades ragga och jag satt ju bara och skratta åt hur fjantig han va, han trodde säkert att jag log för att jag blev  ner charmad. Sen kommer han ju såklart och sätter sig vid oss. Han var verkligen konstig, han drar ut själv varje dag? Så blir man inte av med killen heller. Fan man ska inte le på krogen för killar tror att det är tack vare dom. Faaan jag är mans haterska från topp till tå!!!


Bullets


Bakis?

Jobbade igår sen blev det ut med angelica som fyllde 18 på krogen. Usch drack inte så mycket och kom hem i en bra tid och ändå är jag bakis? men super jag mig skit full och kommer hem 9 på morgonen mår jag great? Jag har ju seriösa problem. Ska iallafall ta en dusch, träna, in till stan med bella och hennes två nya nannys och sen blir det jobb och efter det after work.


Idag fyller angelica 18

Så henne ska vi fira ikväll och på fredag.
Nu är hon ingen liten flicka längre.


Jag och syrran har kul





Vad är det med killar och fb?


I wanna go all the way


Britneys bästa låt

I’m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning and I know I’m standing far too close
I’m telling lies and if it shows I see that he don’t care
I know he wants to take me home and get on outta here

But I got someone
Waiting at home
He says he in love but lately I just don’t know
He don’t see me
Or make me feel hot
Banging in the club with all my ladies and he don’t know that

He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me
He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me

I feel my body losing focus as he touches me
And I should go but I can’t ovecome this chemistry
He pulls me close before he whispers something in my ear
He says he wants to take me home and get me outta here

He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me
He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me

Someone by the back keeps looking at us dancing
I see him staring at me I see where he wants to be
Someone by the back keeps looking at us dancing
I gotta I gotta go, he don’t know that

He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me
He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me
He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me
He about to lose ’bout to lose ’bout to lose me
He about to lose me

I’m touching hands with someone seriously beautiful


Klockan åtta i lördags


I Belive in Passion

23989075_large17940319_large

 


 


-

Tumblr_loivwwpqts1qlq1c9o1_400_large


Tack för rosorna?

Någon har skickat blommor till mig idag? det enda som det står att dom är ifrån är mr secret? Hm Läskigt.
Aja mamma fick dom utav mig iallafall.


Galway girl


Snart så

Tumblr_lnfhpxljhq1qbpfn1o1_500_large


Tisdag

Klev upp och började tidigt på jobbet. Åkte sedan och satte mig i solen med johanna och drack cafe latte, efter det hem för middag med finnarna. Lagade lasagne och sen kommer mamma med fem paket. Fick hem lite nytt, bland annat en special byggd bh, nytt iphone skal och laddare, eftersom att man är ett klantärsle och glömde den på en utflyttningsfest. Så det kan gå ibland? Höll också på att bli överkörd imorse när jag skulle gå över vägen, lyssnade på musiken så hörde inte bilen och den stackars unga killen tvärnitade och fick panik. Han ville skjutsa mig till sjukan men jag sa att jag bara behövde skjuts till tåget, så kom inte försent iallafall. Tur det.



lagat mat åt ett dagis!!!


Dagens enkla jobb outfit


kamera kåt bebis

 


Movie time

Ska kolla på film och sova. Om jag kan.
Jävla sömnproblem,
vi måste vara hemsökta eller någonting.
Eller så är det bara jag som är över speedad.
Lär ju ringa L för en nattlig promenad,
känner faktiskt för att traska runt i gummistövlar.
( Min försäkring bland blixtrarna )
Imorgon blir det iallafall jobb, träning och träffa vänner, kanske fiesta.
 Sov så gott alla änglar!

Varför lyckas man alltid?


thoughts

Varför intalar man sig själv till att släppa allt och glömma något/någon som är viktigt? När man innerst inne vet att det inte går. Det är som när man är kär i någon. Alla säger att man ska ge upp och skita i personen och jag förstår inte dom som gör det. För då får man ju aldrig veta? Tänk om dom hade försökt lite hårdare, hållt ut lite längre och det kanske gått tillslut. Men då gav dom upp. Tjejer fungerar dock inte likadant som killar. Killar kan hålla kvar tjejer fast dom aldrig blir tillsamans, för dom vet vilken bra tjej det är men dom vill inte ha henne ändå inte förlora henne till någon annan för dom vet hur fantastisk hon är. Medans tjejer är öppna och blir sårade för minsta lilla. Fast det kan vara tvärtom ibland också. Men det var som en kille jag och johanna stötte på i city för någon månad sen, han var så klok.
" En dag står ni där framför någon, du framför han och han framför dig, ni kanske inte vet då att det kommer att bli ni men ni känner innerst inne att det finns något, ni dras till varandra. Han kommer skynda sig så snabbt han bara kan till dig och du till han, men ni vet inte om det. Sen kommer dagen då det blir ni så stressa aldrig med någonting, det kommer bara att hända men någon dag komemr ni stå där framför era rätta "

-

Playpausestoprewind-118265-500-313_large


Härliga måndag

Det gick bra gymmet, killarna där får mig alltid att skratta. Dom står där och lyfter tyngder och kollar på sig själva i speglarna, skit kåta på sig själva och så tror dom att vi tjejer kollar på deras muskler när dom spänner sig så att dom nästan spricker. Roligaste var ju sist när en knacka mig påå ryggen och sa att jag glömt något, självklart hans nummer? Haha dom är ju för självgoa. Åkte till jobbet och jobbade med bästa emma, vi va ett grymt team idag. Sen börja jag bråka med en kärring jävel, slutade och nu ligger jag i sängen. Börjar tidigt imorgon så ska väl sova strax.


Hahah!

Tumblr_lj79wleyky1qe2q35o1_500_large


Svar på fråga

Har du och din kille gjort slut ?
tänkte på det för du har ingen ring på dig :S

Svar:
Ja för ett ganska bra tag sedan,
ibland försvinner kärleken och då finns det inte så mycket att göra.



Gym dags



Känner mig så fruktansvärt fräsch?
Eller inte.
Får nog inga ragg idag inte haha.


Älskade pappa


En bild ifrån Gävle


Jobb dag

Jobbar varje dag tills nästa tisdag, så nu blir det till gymmet och sen jobb med underbara emzingen. Har inte lust med någonting idag. Vädret suger och e allmänt seg. Lär behöva tio koppar kaffe för att orka mig upp. Har tre viktiga telefonsamtal och göra också. Har lust att ringa och klicka och ringa igen och klicka.
Igår var jag miss sunshine och idag är jag defintivt miss hata livet.
Äsch det vänder säkert efter ett hårt träningspass och sen att få träffa massa underbara kunder,
borde jag dricka upp resten av vodkan nu eller efter?
Hm.


-

Kom ihåg, jag gick inte, du knuffade iväg mig.
 Dåliga val gör bra historier.

Dagens låt


Play with me

Tumblr_loistzoi2c1qg9rs3o1_500_large


Lyckad match

Det blev 3-0 igår till stolta AIK. Var i Gävle sen klockan tio på morgonen och då började vi föra, gissa hur bakis jag var en timme innan matchen? Tappade mina raybans i toan också!!! Köpte en hamburgare för 100 kr jag togEN tugga på. Sen på matchen hoppade alla på min väska så mina tandborste åkte ut och ligger nu kvar där. Men det var en grym match, huvudsaken. Kom hem runt halv tio och tog ett bad. film med marre som är här ifrån Finland men somnade ganska snabbt med en ostbit i handen. Sen kom mami in halvt ett ochväckte mig.

Mamma- Emma är du vaken?
Jag- JAAA nu är jag det.
Mamma- Oj visste inte att du sov.
Jag- Du såg inte det heller eller?
Mamma- Aja tänkte bara säga god natt.
Jag- God natt på dig med.
Mamma- Vad tycker du om min nya mobil då?
Jag- Mamma jag vill sova!
Mamma- grin unge, tur att jag har en fin mobil iallafall.


Nu köör vi.

Nu: Jobb
Sen: Möta A
Efter det: Lär mår riktigt dåligt på Måndag


Jobb outfit


Varför alltid denna klädångest?

Jag känner för att gå naken idag för har inte ett enda jävla bra plagg att sätta på mig och om en vecka fyller två vänner 18 vad fan ska jag ha på mig då? Ååhhhh orkar ej. Nej nu blir jag nudist.


Just a feeling


-

Jag tröttnar verkligen på folk som velar.
Ena stunden vill dom och andra inte.
Välj en väg och sen går du den!
Man kan ju alltid vända tillbaka men inte göra saker gjorde ogjorda.


Cafe latte

Klockan ringde nio, snoozade i en timme och tog en lång dusch. Gjorde mina vanliga morgonrutiner som på vardagar. Ta en kopp kaffe, föna håret, sätta på bra musik och klä på mig. Behövde inte kliva upp tidigt men jag blir en seg människa om jag sover länge. Kom ihåg när jag var förlovad med mitt ex och vi gick inte ihop på mornarna. Minns precis när vi bodde hos mig. Klev upp och han kom inte upp, jag var snabb och han seg, så missade vi alltid bussen vi skulle ta och då bröt allt ut och vi gick och skrek på varandra ända vägen till tåget. Tänk att ha så sju dagar i veckan? Men det var någonting vi var bra på, att bråka, det var vi liksom haha. Ska väl göra mig klar nu.


Lördag

Staruday_139580508_large


400 kr, Gina tricot


Snäll killkompis

Jag- Ser det här bra ut? Kan jag gå ut såhär?
L- Vi killar vet inte vad snyggt och fult e, du ser bra ut det e bra.

Tio minuter senare.

Jag- äsch jag byter tröja blev den här bättre?
L- Vad sa jag för tio minuter sen! Jag vet inte vad som är snyggt och fult,
helt ärligt emma så bryr jag mig inte om vad du har på dig.

Fem minuter senare.

Jag- Åhh jag tror jag börjar gilla honom.
L- Okej gillar han dig då?
( Visar några sms )
L- Okej gå vidare, han gillar dig inte.
Jag- Tack för trösten, kan du inte lära dig att ljuga ibland.



Det blev en kväll hemma

Stannade hemma och drack gin och tonic i olika smaker med dom ifrån finland, jobbigt bara när man inte förstår så mycket, men skåla kan ju alla! Men nu måste jag försöka komma på vad jag ska ta med mig till gävle och ha på mig imorgon för hinner inte hem efter jobbet imorgon. Sen när jag kommer hem där ifrån blir det jobb i två veckor, göteborg i fem dagar, sen efter det en hemlig resa tillsvidare, sen har vi dop och jag blir gudmor och sedan börjar skolan och mitt i allt det ska jag gå på massa andra viktiga saker och försöka ta mitt nedrans körkort jag lagt på hyllan. . . Tiden räcker faaan inte till. pengar har inget värde idag för det är bara tiden man vill ha! Tragiskt men sant.


Ibland måste man kanske ge upp hoppet?


Kvällens låt


-

Tumblr_lodnwvywla1qj15vio1_400_large


Äntligen fredag

Klev upp och åkte direkt till jobbet, ååååhh fick nästan orgasm över hur skönt det kändes. Idag gick tiden dock snabbt. Det var en 52 årig gubbe som gjorde min dag. " Om jag varit yngre hade jag raggat och bjudit lilla damen på middag ". Blev glad men undrar fortfarande varför alla gubbar dras till mig? Okej dom över 30 är kanske inte gubbar men dom skulle kunna vara min pappa? Åkte hem efter jobbet för att röka fisk med några och nu ligger jag i soffan. Vet inte alls vad jag ska göra ikväll. Ena halvan säger " Gå ut och ha en vild klubb natt emma " medans den andra halvan av mig säger " Ha en myskväll framför tv:n med dig själv och vila för en gångs skull " medans min magkänsla säger följ ditt hjärta och mitt hjärta säger ingenting. Tar timmen som den kommer, antingen drar den mig ut eller så gör den att jag stannar.


Trött chey

Orkar inte mer, har lagt mig i sängen halvt död. ska kolla på någon film och vill bara ha någon att mysa med, det finns akuten att ringa om man är sjuk men ingenstans att ringa när man är ensam? Hur har dom tänkt det igentligen? Det är väl värre att vara ensam än att ha halsont? I och för sig är min bebis hemma nu men det är inte samma sak som att ha någon som nuffsar en i nacken.


jag är högt över molnen


Fin middag

Är stolt över mig själv hur duktig jag va, mästerkock?


Att hitta någonting nytt

Ett text ifrån min gamla blogg jag skrev:

Man kan aldrig ersätta en person, det är som dina favorit jeans. Man testar hundra olika par men inga blir precis som dina favoriter du en gång hade. Men man kan hitta ett par nya par, som ersätter dom gamla, som blir dina nya favoriter, som du har en ny kärlek till men du minns fortfarande dom gamla. Idag när folk gör "break ups" så går alla ut och dejtar, dom vill hitta en ny romans, dom måste ha den där närheten och känna att dom är attraktiva. Sen efter några dejter är det inget att ha för dom inser att dejten inte är som sitt ex, dom jämför alla med den gamla. Jag har gjort detsamma ett antal gånger. Folk har tappat fokusen, det handlar inte om att hitta ett nytt ex, någon som är densamma som han/ hon innan. Det handlar om att hitta en ny person som du kan skapa någonting nytt med. Man kan inte glömma gamla förälskelser, det kan man bara inte och man kan defintivt inte hitta en ersättare för någonutan man kan bara hitta något nytt, antingen bättre eller sämre men det kan man aldrig veta förns man har försökt.


Kvällens Låt


Älskade mami.

Mamma- Men du kan inte både ha kakan och äta den?

Jag- Va?

Mamma- Ja har du aldrig hört det emma, du kan inte både ha kakan,
och äta den?

Jag- Men ja kan ju äta halva och ha den andra halvan kvar?

Mamma- Åh du förstår ju ingenting ja försöker ju hjälpa dig.

Jag- Men gaaah det är ju du som inte förstår någonting,
börjar prata om kakor när jag vill ha råd, det är såklart man inte förstår då


Död torsdag!

Jobbade igår och efter blev det en trevlig/knäpp/vild kväll. Kom hem kvart i ett och somnade direkt sen ringde klockan alldeles för tidigt så blev det jobb idag igen. Blev kallad racist av en kund och jag och noor kunde inte hålla oss för skratt. Ibland får man uppleva roliga saker på jobbet, eller ganska ofta. Efter jobbet kom lillebror från bajenlandet så åkte vi och hämta ut lite saker jag beställt. Min åttonde bikini för i år bland annat. Jätte onödigt jag vet! Men vad gör man när man ser någotinting man bara måååste ha. För man vet ju att någon gång får man använding för den och det komemr kännas fruktansvärt bra. Sedan hem till min saknade familj som vart i huset i Finland. Det är släktingar där ifrån här också. Det enda dom gör är att skratta åt att polisen kom hit i Måndags. Att stå i underkläder framför fyra poliser och gråta för att jag blev så jävla rädd är inget jag tänker göra om!




Mamma och jag har blivit chickens


Rodeo girl


( H&m )


Ny blogg för tredje gången

Byter blogg igen. Anledningen till varför jag skapar en tredjeblogg är för att den gamla är kopplat till så mycket gammalt. Det står så mycket om mitt förflutna. Plus att en kanal kontaktade mig till ett av sveriges pinsammaste program! Då måste ju jag utstråla något som är kopplat till det i bloggen. Så nu börjar jag om ifrån början, mycket har ju faktiskt hänt. Är inte förlovad längre, har kontakt med min min älskade pappa, dricker och festar lite för mycket, shoppar lite för mycket och har nog förlorat förståndet en del. Men man lever bara en gång.


RSS 2.0